Ponedjeljak, 8. kolovoza 2022.

Pravila privatnosti

Kolačići

Korištenjem mrežne stranice Vokativ.hr pristajete na pohranjivanje HTTP kolačića na Vaše računalo. Namjena HTTP kolačića je poboljšati Vaše iskustvo pri pregledavanju naše mrežne stranice i korištenju njezinih raznih značajki, a nama omogućiti analiziranje posjećenosti stranice. Želite li izbrisati ili trajno isključiti kolačiće, to vrlo jednostavno možete učiniti u postavkama u Vašem mrežnom pregledniku.

Bilten

Pretplatom na Bilten Vokativ.hr dali ste privolu da Vam šaljemo besplatan newsletter putem e-pošte u kojem ćemo Vas izvješćivati o novim člancima na Vokativ.hr i općenito o novostima vezanima uz djelovanje Kulturnoga centra „Vokativ“. Želite li otkazati pretplatu, to možete učiniti u bilo kojem trenutku putem posebno označene opcije za to unutar samoga Biltena, a nakon otkazivanja pretplate sve Vaše podatke koje smo u tu svrhu prikupili i obrađivali prestat ćemo obrađivati.

Zaštita osobnih podataka

Osobne podatke koje nam ustupite koristit ćemo samo u svrhu za koju ste nam ih ustupili te ih ne ćemo dijeliti s trećom stranom. Prikupljeni osobni podatci strogo se čuvaju, a dostupni su samo dužnosnicima Kulturnoga centra „Vokativ“ kojima su nužni za obavljanje njihovih dužnosti u organizaciji. Imate pravo na besplatne informacije o Vašim osobnim podatcima koji su pohranjeni, pravo na pristup svojim osobnim podatcima, ograničavanje njihove obrade te ispravak ili brisanje svojih osobnih podataka. Želite li iskoristiti neko od tih prava, obratite se zahtjevom našem povjereniku za zaštitu osobnih podataka na adresu e-pošte gdpr@vokativ.hr.