Uvjeti korištenja

Vokativ.hr je mrežni časopis u izdanju Kulturnoga centra „Vokativ“ koji služi izvještavanju javnosti o njegovu djelovanju, ali i kao platforma za izvještavanje i raspravu o bitnim kulturnim, društvenim, političkim i povijesnim temama s identitarnoga i tradicionalističkoga motrišta.

Korištenjem bilo kojega dijela mrežne stranice Vokativ.hr smatra se da prihvaćate ove uvjete korištenja te da ste upoznati s uvjetima korištenja.

Niti jedan dio mrežne stranice Vokativ.hr ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promicanje nezakonitih radnji.

Sve sadržaje dostupne na Vokativ.hr koristite na vlastitu odgovornost. Vokativ.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojega sadržaja na njegovim stranicama.

Vokativ.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, audio i video građu te baze podataka). Neovlašteno korištenje bilo kojega dijela mrežne stranice Vokativ.hr, bez dopuštenja vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Vokativ.hr časopisa i podložno je tužbi.

Želite li citirati tekst objavljen na Vokativ.hr molimo Vas da uz citat naznačite njegova autora, naslov i poveznicu na izvorni tekst na mrežnoj stranici Vokativ.hr.

Vokativ.hr uz autorske tekstove i prijevode objavljuje i poveznice na druge mrežne stranice. Vokativ.hr poveznice objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje objavljene na drugim mrežnim stranicama.

Vokativ.hr zadržava pravo bez najave izmijeniti ili dopuniti Uvjete korištenja. O izmjenama i dopunama Vokativ.hr svoje će korisnike obavijestiti posebnom objavom na mrežnim stranicama Vokativ.hr.